Ga naar de inhoud

Over ons

Little Giant Stories helpt bedrijven en organisaties die een positieve bijdrage willen leveren aan het welzijn van jongeren. Of ontwikkelt eigen content die bijdraagt aan positieve verandering voor jongeren. Hoe? Met films die barsten van de goede verhalen en creatieve impact. Zo krijgen we samen belangrijke onderwerpen voor jongeren in beweging en proberen we de wereld voor de volgende generatie een beetje leuker en beter te maken.

Wij gebruiken hiervoor film als gereedschapskist. Van een betoverende speelfilm over je herkomst tot een voorlichtingscampagne over loverboys. Film werkt!

Er zijn volop verhalen die verteld moeten worden. Ontwikkelingen met urgentie die een duw in de goede richting nodig hebben. Wij willen transformaties in gang zetten, met name als het betrekking heeft op jongeren. Daar krijgen wij energie van! Wij willen een: positiviteitsversnelling!

Wij willen initiatieven ondersteunen die de status quo voor jongeren ten goede willen veranderen met betekenisvolle ideeën. 
Wij dragen bij aan een positieve wereld en een duurzame maatschappij voor jongeren met mensen die stappen durven zetten. 

Dat doen wij samen met onze opdrachtgevers en ons eigen team. Immers: beweging brengen kan niemand alleen. Dat doen wij open en zonder oordeel. Wij durven ons bloot te geven en echt stappen te zetten. Dit doen we met een positieve instelling: geloof in een betere wereld is onze energiebron.

Little Giant Stories is een partner van productiehuis NO BULLSHIT in Arnhem. Zij beschikken over een eigen team met productiefaciliteiten, montagesuites, camera’s en een eigen studio. Zo kunnen wij snel voor onze klanten in productie en kunnen we de meeste opdrachten in eigen huis produceren. www.nobs.nl

Derk van den Berg

Partner en Creative Producer

Ik ben al meer dan 20 jaar mede eigenaar van NOBULLSHIT video producties in Arnhem waar ik ontelbare uren corporate video en televisie heb gemaakt. Al enige jaren maakten we vanuit NOBS af en toe fictie producties die meer vanuit ons hart kwamen. Vaak films voor kinderen of verhalen die jongeren ondersteunden. Ik merkte dat ik hier echt op ‘aan’ ging en zo ontstond het idee om een aparte fictie afdeling uit NOBS te laten ontstaan: Little Giant Stories. Ik kan hier mijn creatieve geest en betekeniszin volledig aan geven.

Frederike Scheffer

Producer

Tijdens mijn studie Audiovisueel Ontwerpen ontdekte ik al snel wat mijn drijfveer in film was. Ik wilde films maken waar mijn hart lag, films die urgente verhalen vertellen om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. 

Ik ben een echte gevoelsmens en waarnemer waardoor ik de juiste essentie weet te benaderen. Little Giant Stories is voor mij de plek waar ik mijn ambities kan verwezenlijken. 

Stef Bax

Creative producer

Als creative producer streef ik ernaar om elk verhaal zo treffend mogelijk te vertellen. Samen met getalenteerde creatievelingen ontstaan de mooiste producties. Tijdens mijn opleiding Documentaire & Fictie leerde ik hoe je de juiste snaar moet raken. Nu breng ik die kennis en ervaring in de praktijk bij Little Giant Stories. Ik raak geïnspireerd door uitdagende projecten die mijn horizon verbreden.

Ibrahim Akkul

Partner en uitvoerend producent

Sinds 2000 ben ik betrokken bij de partner van Little Giant Stories; No Bullshit waarin ik de eerste jaren de productie deed van televisieprogramma’s. Na een uitstapje in de journalistiek en het runnen van een studentenbedrijf dat journalistieke filmproducties maakte, kwam ik terug als partner op het ‘NOBS Honk’. 

Ik ben een echte doener en regelaar, met gevoel voor financiën. Logistiek en administratie zit bij mij in goede handen.