Ga naar de inhoud

Onze films

Bij Little Giant Stories maken we verschillende producties. Bekijk hier onze documentaires, speelfilms, korte films, campagnes, series en televisie programma’s. Ook houden we je hier op de hoogte van projecten die in productie zijn.

In Productie

It's all for Sale
In Productie
Het internet kende in jaren 1998 tot 2004 een extreme wendingen. Het internet groeide als nooit tevoren, en veel bedrijven gingen hard ten onder toen de bubble klapte. Deze bizarre internettijd wordt tot leven gebracht en opnieuw beleeft in het gedramatiseerde verhaal van de familie Crebas. "It's al for Sale" is een gedramatiseerde documentaire waarin het verhaal van de familie Crebas wordt verteld. De familie Crebas kocht de website Marktplaats.nl om tweedehands spullen aan te bieden en groeide uit tot de best bezocht website van Nederland.
Life in a Suitcase
In Productie
Danny en Nika ontmoeten elkaar, vlak na het uitbreken van de oorlog, op een treinstation in Polen. Danny is door zijn familie weggestuurd, maar wil naar huis om samen met zijn vader en broer te vechten aan het front. Nika wil nooit meer naar huis en draagt een grote koffer vol geheimen met zich mee. Ze weten niet waar ze naartoe kunnen, ze weten niet hoe hun toekomst er uit ziet. Ze hebben alleen elkaar. Lees meer...
Mijn Online Familie
In Productie
Een internetverslaafde familie, die alles online doet en amper nog buiten komt, wordt offline gehaald, nadat ze hun datalimiet zwaar hebben overschreden. De enige manier om weer online te komen, is als ze een opmerkelijke challenge aangaan: Lukt het ze om binnen drie weken de enige internetloze plaats in het land online te krijgen? Het is een op het oog eenvoudige opdracht, maar de echte wereld lijkt in niks op wat ze online hebben geleerd. Het gezin van een gamer, online salesmanager, social addict en helpdesk assistent ontdekken niet alleen de offline wereld, maar ook zichzelf en elkaar.